1 φέτα Dirollo Καπνιστό (περίπου 200 γρ.)
1 μέτρια ώριμη τομάτα κομμένη σε κυβάκια
½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 μικρή πιπεριά κέρατο κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο χυμό λεμονιού
Αλουμινόχαρτο
1. Βάζουμε το Dirollo Καπνιστό σε αλουμινόχαρτο και από πάνω ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
2. Τυλίγουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.