SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 424 θερμίδες

    Τώρα μόνο 391

    Πατάτες φούρνου με ντομάτα, ελιές, ρίγανη και Dirollo Classic

    • 5 μερίδες
    • 15 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 424 θερμίδες

    Τώρα μόνο 391

    Πατάτες φούρνου με ντομάτα, ελιές, ρίγανη και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 424 θερμίδες

    Τώρα μόνο 391

Πατάτες φούρνου με ντομάτα, ελιές, ρίγανη και Dirollo Classic

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κυβάκια

100 γρ. Dirollo Classic 14% λιπαρά κομμένο σε κυβάκια

1 κιλό πατάτες μικρές στρογγυλές ή μεγάλες κομμένες σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια

1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη

1 ντομάτα μεγάλη και ώριμη τριμμένη στον τρίφτη

λίγη ρίγανη

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 κουτ. γλυκού ξύδι βαλσαμικό

½ κουτ. γλυκού ζάχαρη

1 χούφτα ελιές πράσινες χωρίς το κουκούτσι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Ετοιμάζετε τις πατάτες και τις ρίχνετε σε πυρίμαχο ταψάκι. Τις αλατοπιπερώνετε ελαφρά.

2. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ το τριμμένο κρεμμύδι, την ντομάτα, το βαλσαμικό ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, και ανάλογο αλατοπίπερο. Με αυτό το μίγμα περιχύνετε τις πατάτες στο ταψί.

3. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το πυρίμαχο με αλουμινόχαρτο και ψήνετε τις πατάτες για μια ώρα. Ύστερα προσθέτετε ανάμεσα από τις πατάτες τις ελιές, τα κυβάκια από το κεφαλοτύρι και το Dirollo Classic και ξαναβάζετε το πυρίμαχο στο φούρνο.

4. Ψήνετε για λίγο ακόμη μέχρι να ροδοκοκκινίσουν οι πατάτες και το κεφαλοτύρι και να λιώσει το Dirollo Classic και ξεφουρνίζετε τις πατάτες.

5. Αφήνετε να σταθούν για 10 λεπτά και τις σερβίρετε μαζί με το σκεύος. Συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα εποχής.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.