SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 372 θερμίδες

    Τώρα μόνο 347

    Πίτες αραβικές γεμιστές με ψαρονέφρι, ντοματίνια & Dirollo Mix

    • 4 μερίδες
    • 25 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 372 θερμίδες

    Τώρα μόνο 347

    Πίτες αραβικές γεμιστές με ψαρονέφρι, ντοματίνια & Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 372 θερμίδες

    Τώρα μόνο 347

Πίτες αραβικές γεμιστές με ψαρονέφρι, ντοματίνια & Dirollo Mix

ΥΛΙΚΑ

100 γραμ. Dirollo Mix

1 ψαρονέφρι (περίπου 600 γραμ.) κομμένο σε κομματάκια

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους

λίγη ρίγανη

½ ποτηράκι λευκό κρασί

4 αραβικές πίτες (ελαφρά ζεσταμένες στον φούρνο, μέσα σε αλουμινόχαρτο)

12 ντοματίνια κομμένα στη μέση

4 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανακατεύετε το μαρούλι με το κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό σε ένα μπολ.

2. Ζεσταίνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο σε τηγάνι και αφού αλατοπιπερώσετε τα κομματάκια του κρέατος, τα ρίχνετε στο τηγάνι και τα σοτάρετε μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο, ανακινώντας το τηγάνι κάθε τόσο.

3. Προσθέτετε και την πιπεριά και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα το κρέας και να μαλακώσει η πιπεριά.

4. Πασπαλίζετε με λίγη ρίγανη και αφού βγάλει τα αρώματά της, σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να μείνει το ψαρονέφρι με ελάχιστη σάλτσα.

5. Ψήνετε τα ντοματίνια με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε ξεχωριστό σκεύος, μέχρι να ζαρώσει λίγο η φλούδα τους και παράλληλα ζεσταίνετε λίγο τις αραβικές πίτες στον φούρνο.

6. Απλώνετε τις πίτες σε τέσσερα πιάτα και από πάνω μοιράζετε το ψαρονέφρι με τις πιπεριές. Πασπαλίζετε με το Dirollo Mix για να λιώσει με το ζεστό κρέας και προσθέτετε από πάνω τα ντοματίνια και μετά την πράσινη σαλάτα.

7. Κλείνετε τις πίτες ρολό και τις σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.