SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 470 θερμίδες

    Τώρα μόνο 438

    Πένες με σάλτσα λαχανικών

    • 4 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 470 θερμίδες

    Τώρα μόνο 438

    Πένες με σάλτσα λαχανικών

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 470 θερμίδες

    Τώρα μόνο 438

Πένες με σάλτσα λαχανικών

ΥΛΙΚΑ

Dirollo Classic τριμμένο και σε φλούδες για το σερβίρισμα

1 πακέτο πένες ολικής αλέσεως

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

1 καρότο κομμένο σε κύβους

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρεδάκια

2 κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια ή ροδέλες

1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ

μαϊντανός ψιλοκομμένος

δάφνη

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για ένα λεπτό. Προσθέτετε την πιπεριά, το καρότο και το κολοκυθάκι και σοτάρετε για μερικά λεπτά ακόμη.

3. Προσθέτετε την ντομάτα, τον μισό μαϊντανό, τη δάφνη, ανάλογο αλατοπίπερο, λίγο νερό και αφού η σάλτσα πάρει μια δυνατή βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και τη σιγοβράζετε μέχρι να χυλώσει. Αφαιρείτε το δαφνόφυλλο στο τέλος.

4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύετε και τα σερβίρετε σε πιάτα, προσθέτοντας πάνω από το καθένα ανάλογη σάλτσα ζυμαρικών.

5. Διακοσμείτε με τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό και φλούδες τυριού Dirollo Classic. Συνοδεύετε με τριμμένο Dirollo Classic ώστε να προσθέσει ο καθένας στο πιάτο του όσο θέλει.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.