1 πακέτο έτοιμο φύλλο κουρού
300 γρ. Dirollo Mix
100 γρ. λιαστή τομάτα σε ελαιόλαδο πολύ ψιλοκομμένη
Πιπέρι
2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και κόβουμε τα φύλλα σε ορθογώνια κομμάτια περίπου 10 x 8 εκατοστά.
2. Βάζουμε στην άκρη 1 κ.γ. γέμιση και τα τυλίγουμε σε μικρά ρολάκια.
3. Κλείνουμε καλά τις άκρες, τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς ώσπου να ροδίσουν. Αν θέλουμε τα αλείφουμε με ασπράδι αβγού και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.