SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 315

    Μακαρονοσαλάτα με πιπεριές και Dirollo Classic

    • 4 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 315

    Μακαρονοσαλάτα με πιπεριές και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 315

Μακαρονοσαλάτα με πιπεριές και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

100 γραμ. Dirollo classic τριμμένο

½ πακέτο βίδες ή άλλο ζυμαρικό της προτίμησής σας

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 μικρή πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

1 μικρή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

1 μικρή πορτοκαλιά πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος

½ ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο

½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

½ φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα light

½ φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό 0%

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

2. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε γουόκ και σοτάρετε το κρεμμυδάκι μαζί με όλες τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν λίγο, αλλά να μείνουν τραγανές. Αφήνετε να κρυώσουν εκτός φωτιάς.

3. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε σε σαλατιέρα. Προσθέτετε τις πιπεριές και ανακατεύετε. Αφήνετε να κρυώσουν καλά και τότε προσθέτετε και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό και σέλινο).

4. Αναμειγνύετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα σε ένα μπολ, περιχύνετε τη σαλάτα και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με πιπέρι, το τριμμένο Dirollo classic και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.