SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1020 θερμίδες

    Τώρα μόνο 978

    Μίγμα κρεατικών και λαχανικών ψημένα σε λαδόκολλα με Dirollo Classic

    • 6 μερίδες
    • 170 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1020 θερμίδες

    Τώρα μόνο 978

    Μίγμα κρεατικών και λαχανικών ψημένα σε λαδόκολλα με Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1020 θερμίδες

    Τώρα μόνο 978

Μίγμα κρεατικών και λαχανικών ψημένα σε λαδόκολλα με Dirollo Classic

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Dirollo Classic 14% λιπαρά κομμένο σε κύβους

500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο από μπούτι κομμένο σε κύβους 3εκ.

500 γρ. χοιρινό από μπούτι ή σπάλα κομμένο σε κύβους 3εκ.

500 γρ. μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε κύβους 3εκ.

2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε κομμάτια

1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

1 ντομάτα μεγάλη ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένη

5 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κύβους 3εκ.

ρίγανη, θυμάρι

1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

6 κομμάτια λαδόκολλα

λίγο σπάγκο ψησίματος

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε το κοτόπουλο, το χοιρινό και το μοσχαράκι σε λεκανίτσα, το αλατοπιπερώνετε και το πασπαλίζετε με το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά. Περιχύνετε με το κρασί και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το κρέας σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα να μαριναριστεί.

2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Μέσα σε μια λεκανίτσα αλατοπιπερώνετε τις πατάτες και τις πασπαλίζετε με λίγη ρίγανη. Προσθέτετε στο μίγμα των κρεατικών τις πιπεριές, τις πατάτες, την ντομάτα. το ελαιόλαδο, το Dirollo Classic και ανακατεύετε.

3. Αλείφετε τις λαδόκολλες με λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια μοιράζετε πάνω τους ομοιόμορφα τα υλικά σας. Τις κλείνετε σε πουγκιά, ασφαλίζοντας με λίγο σπάγκο ψησίματος και τα αραδιάζετε σε ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα περιχύνετε με ελάχιστο νερό.

4. Ψήνετε το φαγητό για 2½ ώρες περίπου και αφού αφήσετε να κρυώσει λίγο, το σερβίρετε στη λαδόκολλα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.