Για τη ζύμη των σου:
120 γρ. μαργαρίνη light
2 φλιτζάνια νερό
250 γρ. αλεύρι
7-8 αβγά
1 αβγό χτυπημένο με λίγο νερό για το άλειμμα
½ κουτ. γλυκού αλάτι
Για την κρέμα:
200 γρ. Dirollo Mix
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας αλεύρι
½ λίτρο γάλα 0%
1. Ετοιμάζετε τα σου: βράζετε σε κατσαρόλα το νερό με το αλάτι και τη μαργαρίνη light. Προσθέτετε όλο μαζί το αλεύρι και ανακατεύετε ζωηρά με σύρμα μέχρι το μίγμα να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
2.Εκτός φωτιάς ρίχνετε στη ζύμη το πρώτο αβγό συνεχίζοντας το ανακάτεμα με σύρμα. Όταν απορροφηθεί εντελώς από τη ζύμη, προσθέτετε τα υπόλοιπα αβγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας πάντα ζωηρά. Μετά το 7ο αβγό αφήνετε το μίγμα να μείνει 5 λεπτά κι ελέγχετε την υφή του. Αν είναι λεία και λαμπερή, και πέφτει αργά από το κουτάλι, είναι έτοιμο. Αν είναι πολύ σφιχτό, προσθέτετε και το τελευταίο αβγό.
3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C, καλύπτετε 2 ταψιά με χαρτί ψησίματος και μεταφέρετε τη ζύμη σε κορνέ ζαχαροπλαστικής. Κόβετε μπαλίτσες σε μικρό μέγεθος, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί τα σου φουσκώνουν πολύ στο ψήσιμο.
4. Με ένα πινέλο τα αλείφετε με το χτυπημένο αβγό και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 25- 30 λεπτά. Όταν
ροδίσουν και φουσκώσουν, σβήνετε τον φούρνο και αφήνετε τα σου για 5 λεπτά ακόμα μέσα στον φούρνο με ανοιχτή την πόρτα. Ύστερα τα βγάζετε να κρυώσουν εντελώς.
5. Στο μεταξύ, ετοιμάζετε την κρέμα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρολάκι και προσθέτετε το αλεύρι. Ανακατεύετε και το ψήνετε για λίγο. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε ζωηρά μέχρι να πήξει η κρέμα. Προσθέτετε εκτός φωτιά τα αβγά, ανακατεύετε και βάζετε το Dirollo Mix, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
6. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει, ανακατεύοντας κάθε τόσο για να μην πιάσει πέτσα. Τη μεταφέρετε σε κορνέ με λεπτό στόμιο, ανοίγετε τα σου προσεκτικά από την μια μεριά και τα γεμίζετε με την κρέμα τυριού.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.