SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1050 θερμίδες

    Τώρα μόνο 745

    Xοιρινό με πιπεριές και Dirollo Καπνιστό στη λαδόκολλα

    • 4 μερίδες
    • 195 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1050 θερμίδες

    Τώρα μόνο 745

    Xοιρινό με πιπεριές και Dirollo Καπνιστό στη λαδόκολλα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1050 θερμίδες

    Τώρα μόνο 745

Xοιρινό με πιπεριές και Dirollo Καπνιστό στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. Dirollo καπνιστό κομμένο σε κύβους

1 κιλό χοιρινό μπούτι, ξυρισμένο από το λίπος, κομμένο σε κύβους

2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια

2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια

αλάτι, πιπέρι

χαρτί ψησίματος

σπάγκο

Για τη μαρινάδα:

1 φλιτζάνι κρασί λευκό

2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

λίγο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε αποβραδίς το κρέας σε μια λεκανίτσα, το πασπαλίζετε με το θυμάρι, προσθέτετε το σκόρδο και τα κρεμμύδια και ανακατεύετε. Περιχύνετε με το κρασί και το ελαιόλαδο, σκεπάζετε τη λεκανίτσα κι αφήνετε το κρέας στο ψυγείο, να μαριναριστεί όλο το βράδυ.

2. Απλώνετε δύο μεγάλα κομμάτια χαρτιού ψησίματος μέσα σε ένα ταψί. Στραγγίζετε το κρέας από τα υγρά της μαρινάδας του και το μεταφέρετε μαζί με το σκόρδο και το κρεμμύδι πάνω στα χαρτιά. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τις πιπεριές και το Dirollo καπνιστό ανακατεύετε, περιχύνετε με λίγη από τη μαρινάδα και τυλίγετε τα χαρτιά σε πακέτο.

3. Δένετε το πακέτο με σπάγκο ψησίματος και ψήνετε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 170oC. Ανεβάζετε τη θερμοκρασία στους 200oC και ψήνετε για μία ώρα ακόμη.

4. Μεταφέρετε το πακέτο σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.