1. Καναπεδάκια σολομού με Dirollo Cottage και μπρικ
(για 4 καναπεδάκια)
4 αλμυρά κρακεράκια
100 γρ. Dirollo Cottage
4 φέτες καπνιστός σολομός
50 γρ. μπρίκ
2. Πατατάκια με ντιπάκια από sauce Adoro τυρί κρέμα- πάπρικα & Adoro τυρί κρέμα -sweet chilly
Πατατάκια
200 γρ. Adoro τυρί κρέμα
20 γρ. πάπρικα
50 γρ. sauce sweet chilly
Αλάτι
Πιπέρι
50 ml κρέμα γάλακτος
3. Πίτσα με αραβική πίτα και Dirollo Mix
1 αραβική πίτα
100 γρ. Dirollo Mix
50 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
1 πιπεριά
1 ντομάτα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
4. Σαντουιτσάκια από Digestive, με Dirollo Cottage, μέλι και κανέλα (για 4 σαντουιτσάκια)
8 μπισκότα Digestive
150 γρ. Dirollo Cottage
50 γρ. μέλι
5 γρ. κανέλα
1. Καναπεδάκια σολομού με Dirollo Cottage και μπρικ
1. Απλώνουμε στα κρακεράκια το Dirollo Cottage, στη συνέχεια βάζουμε τις φέτες σολομού και από πάνω βάζουμε το μπρίκ.
2. Πατατάκια με ντιπάκια από sauce Adoro τυρί κρέμα- πάπρικα & Adoro τυρί κρέμα -sweet chilly
Παρασκεύη για ντιπ Adoro τυρί κρέμα sweet chilly:
1. Ανακατεύουμε το Adoro τυρί κρέμα με τη sauce sweet chilly και λίγο αλάτι μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα
Παρασκευή για ντιπ Adoro τυρί κρέμα – πάπρικα:
1. Ανακατεύουμε σε ένα μπώλ το Adoro τυρί κρέμα, την πάπρικα , την κρέμα γάλακτος , αλάτι, πιπέρι μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
3. Πίτσα με αραβική πίτα και Dirollo Mix
1. Βάζουμε την αραβική σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
2. Στη συνέχεια τρίβουμε την ντομάτα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και αλείφουμε την αραβική πίτα με το μείγμα.
3. Ρίχνουμε το Dirollo Mix, τον μπέικον και από πάνω την πιπεριά (την οποία έχουμε κόψει σε ροδέλες).
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 7’.
4. Σαντουιτσάκια από Digestive, με Dirollo Cottage, μέλι και κανέλα
1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το Dirollo Cottage, το μέλι και την κανέλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Στη συνέχεια μοιράζουμε το μείγμα στα 4 μπισκότα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 4.
3. Τα γαρνίρουμε με λίγο μέλι και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.