1. Τορτίγιες με προσούτο, σπαράγγια και Adoro τυρί κρέμα (για 4 τορτίγιες)
4 τορτίγιες
4 σπαράγγια
200 γρ. προσούτο
200 γρ. Adoro τυρί κρέμα
2. Σαλάτα τόνου με φουσίλι και Dirollo Cottage
200 γρ. φουσίλι βρασμένα
200 γρ. τόνος κονσέρβα
225 γρ. Dirollo Cottage
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κάππαρη
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
3. Καπνιστό Dirollo με ντοματίνια
12 ντοματίνια
300 γρ. Dirollo Kαπνιστό
4. Κρακεράκια με Dirollo Cottage και μπρικ
(για 8 κρακεράκια)
8 αλμυρά κρακεράκια
250 γρ. Dirollo Cottage
100 γρ. μπρικ
1. Τορτίγιες με προσούτο, σπαράγγια και Adoro τυρί κρέμα (για 4 τορτίγιες)
1. Ανοίγουμε τις τορτίγιες, τις αλείφουμε με το Adoro τυρί κρέμα, τοποθετούμε τα σπαράγγια και το προσούτο.
2. Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε σχήμα πούρου, κόβουμε διαγώνια στη μέση και σερβίρουμε.
2. Σαλάτα τόνου με φουσίλι και Dirollo Cottage
1. Ρίχνουμε τον τόνο και τα μυρωδικά σε μια λεκάνη προσθέτοντας το Dirollo Cottage και ανακατεύουμε καλά.
2. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα φουσίλι και ανακατεύουμε.
3. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια σαλατιέρα και γαρνίρουμε με το ξύσμα λεμονιού.
3. Καπνιστό Dirollo με ντοματίνια
1. Κόβουμε καρεδάκια το Dirollo kαπνιστό στο ίδιο μέγεθος με τα ντοματίνια.
2. Παίρνουμε καλαμάκια για σουβλάκι και περνάμε ως εξής: Dirollo καπνιστό, ντοματίνι (Χ3).
4. Κρακεράκια με Dirollo Cottage και μπρικ (για 8 κρακεράκια)
1. Τοποθετούμε το Dirollo πάνω στα κρακεράκια και γαρνίρουμε με το μπρικ.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.