SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 209 θερμίδες

    Τώρα μόνο 198

    Τυροφλογέρες φούρνου με Dirollo Classic

    • 10 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 209 θερμίδες

    Τώρα μόνο 198

    Τυροφλογέρες φούρνου με Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 209 θερμίδες

    Τώρα μόνο 198

Τυροφλογέρες φούρνου με Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. Dirollo Classic 14% λιπαρά χοντροτριμμένο

100 ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

6 φύλλα κρούστας

1/3 φλιτζάνι σησαμέλαιο

3 αβγά

2 κουτ. σούπας σησάμι

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε τα φύλλα κρούστας σε πάγκο με την πιο μεγάλη πλευρά κάθετα μπροστά σας. Με 2 κάθετες χαρακιές κόβετε το φύλλο σε 3 λωρίδες. Τις τοποθετείτε τη μια πάνω στην άλλη και ρίχνετε το σησαμέλαιο σε μπολ.

2. Χωρίζετε τον κρόκο από το ασπράδι ενός αβγού και αφήνετε τον κρόκο στην άκρη. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το τριμμένο Dirollo Classic, τα 2 αβγά, το ασπράδι, τo γάλα εβαπορέ και λίγο αλατοπίπερο.

3. Λαδώνετε μία μία τις λωρίδες των φύλλων και τοποθετείτε στην άκρη της καθεμιάς από μια κουταλιά γέμιση. Τυλίγετε μια δυο φορές, γυρίζετε τις άκρες του φύλλου αριστερά δεξιά προς τα μέσα έως πάνω και, τυλίγετε σε ρολό.

4. Συνεχίζετε μέχρι να εξαντληθούν τα υλικά σας, αραδιάζοντας τις φλογέρες σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Χτυπάτε τον κρόκο του αβγού με 1 κουταλιά νερό και αλείφετε τις φλογέρες.

5. Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε τις φλογέρες στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε ζεστές ή χλιαρές σαν πρώτο πιάτο.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.