1 κ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 μεγάλη φλάσκα μελιτζάνα κομμένη σε καρεδάκια
2 κολοκύθια κομμένα σε καρεδάκια
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 ώριμες τομάτες κομμένες σε μικρά καρέ
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι , πιπέρι
300 γρ. Dirollo Classic κομμένο σε καρεδάκια
1. Ανακατεύουμε σε μια μετρίου μεγέθους γάστρα όλα τα υλικά εκτός από το Dirollo Classic και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μιάμιση ώρα.
2. Αφαιρούμε το καπάκι από τη γάστρα, προσθέτουμε το Dirollo Classic και την ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά. Συνοδεύεται πολύ ωραία με πιλάφι
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.