SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 444

    ‘’Κιουνεφέ’’ με Dirollo Classic και μαρμελάδα φράουλα (Dirollo Classic τυλιγμένο σε φύλλο κανταΐφι)

    • 4 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 444

    ‘’Κιουνεφέ’’ με Dirollo Classic και μαρμελάδα φράουλα (Dirollo Classic τυλιγμένο σε φύλλο κανταΐφι)

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 444

‘’Κιουνεφέ’’ με Dirollo Classic και μαρμελάδα φράουλα (Dirollo Classic τυλιγμένο σε φύλλο κανταΐφι)

ΥΛΙΚΑ

Φύλλο κανταΐφι περίπου 200 γρ.

4 φέτες Dirollo Classic των 100 – 150 γρ.

Μαργαρίνη Light

Για τη μαρμελάδα φράουλα :

300 γρ. φράουλες κομμένες στα 4

50 γρ στέβια

50 γρ. μπαλσάμικο

½ στικ βανίλιας

Χυμό από ½ λεμόνι

2 φύλλα βασιλικού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε τις φράουλες με το μπαλσάμικο, τη στέβια, τη βανίλια και τον βασιλικό σε ένα τηγάνι. Αφήνουμε για 20 λεπτά ώσπου να βγάλουν τα υγρά τους. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ώσπου το μείγμα να μείνει το μισό και 1 – 2 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά στύβουμε το λεμόνι.

2. Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι στον πάγκο μας και διπλώνουμε καλά το Dirollo Classic. Το κάνουμε 4 φορές.

3. Τηγανίζουμε με τη μαργαρίνη Light σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ώσπου να ροδίσει το φύλλο και να λιώσει το Dirollo Classic. Περιχύνουμε τη μαρμελάδα κρύα πάνω από το κιουνεφέ ζεστό.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.