Φύλλο κανταΐφι περίπου 200 γρ.
4 φέτες Dirollo Classic των 100 – 150 γρ.
Μαργαρίνη Light
Για τη μαρμελάδα φράουλα :
300 γρ. φράουλες κομμένες στα 4
50 γρ στέβια
50 γρ. μπαλσάμικο
½ στικ βανίλιας
Χυμό από ½ λεμόνι
2 φύλλα βασιλικού
1. Βάζουμε τις φράουλες με το μπαλσάμικο, τη στέβια, τη βανίλια και τον βασιλικό σε ένα τηγάνι. Αφήνουμε για 20 λεπτά ώσπου να βγάλουν τα υγρά τους. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ώσπου το μείγμα να μείνει το μισό και 1 – 2 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά στύβουμε το λεμόνι.
2. Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι στον πάγκο μας και διπλώνουμε καλά το Dirollo Classic. Το κάνουμε 4 φορές.
3. Τηγανίζουμε με τη μαργαρίνη Light σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ώσπου να ροδίσει το φύλλο και να λιώσει το Dirollo Classic. Περιχύνουμε τη μαρμελάδα κρύα πάνω από το κιουνεφέ ζεστό.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.