SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 576 θερμίδες

    Τώρα μόνο 466

    Βολοβάν με Dirollo Cottage

    • 8 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 576 θερμίδες

    Τώρα μόνο 466

    Βολοβάν με Dirollo Cottage

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 576 θερμίδες

    Τώρα μόνο 466

Βολοβάν με Dirollo Cottage

ΥΛΙΚΑ

225 γρ Dirollo Cottage 2,2% λιπαρά

1 πακέτο σφολιάτα φρέσκια ή κατεψυγμένη

1 κρόκος αβγού χτυπημένος με 1 κουταλιά νερό

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια σφολιάτα την αφήνετε εκτός ψυγείου για 10-15 λεπτά. Αν πάλι χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένη την αφήνετε περισσότερο χρόνο, μέχρι να ξεπαγώσει.

2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αλευρώνετε ελαφρά τον πάγκο σας και απλώνετε πάνω του το πρώτο φύλλο. Το πασπαλίζετε με ελάχιστο αλεύρι και με τον πλάστη το δουλεύετε λίγο να ισιώσει τελείως. Κάνετε το ίδιο και με το δεύτερο φύλλο.

3. Mε ένα κουπ πατ στρογγυλό διαμέτρου 5-6εκ. κόβετε στρογγυλά κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο. Παίρνετε τους δίσκους και τους τοποθετείτε ανά 2 τον ένα πάνω στον άλλο αφού πρώτα αλείψετε την επιφάνειά του κάτω δίσκου με λίγο νερό ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους.

4. Αραδιάζετε τα βολοβάν σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και με ένα καπάκι μπουκαλιού χαράζετε ένα μικρό κύκλο στο κέντρο τους. Με ένα πινέλο αλείφετε την επιφάνειά τους με λίγο αβγού και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο σε δυο δόσεις, αν δεν χωράνε στο ίδιο ταψί, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

5. Ξεφουρνίζετε τα βολοβάν και αφού κρυώσουν λίγο με ένα μαχαιράκι αφαιρείτε προσεκτικά τα καπάκια τους. Με ένα κουταλάκι γεμίζετε προσεκτικά τα βολοβάν με το Dirollo Cottage, πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό και τα ξανασκεπάζετε με τα καπάκια.

6. Τα σερβίρετε ζεστά ή χλιαρά σε πιατέλες σερβιρίσματος.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.