4 φύλλα κρούστας
150 gr. Dirollo Cottage
150 gr. αναρή φρέσκια
2 κουταλιές της σούπας χαρουπόμελο
1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο
1 κουταλιά της σούπας σισάμι
Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο
1. Καβουρδίζουμε ελαφρά το σουσάμι και τον λιναρόσπορο.
2. Ανακατεύουμε τα τυριά με το χαρουπόμελο και τους μισούς σπόρους από το σουσάμι και τον λιναρόσπορο.
3. Κόβουμε κάθε φύλλο σε 4 λωρίδες και αφού γεμίσουμε με 1 κουταλάκι γέμιση, τυλίγουμε σε ρολάκια.
4. Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ένα αντικολλητικό ταψί, αλείφουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
5. Ψήνουμε τα ρολάκια στους 175ο C για 15-20 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με επιπλέον χαρουπόμελο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.