Για τη ζύμη:
75 γρ. Dirollo Classic
50 γρ. παρμεζάνα
100 γρ. κινόα
35 γρ. αλεύρι
2 αυγά
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση:
250 γρ. Dirollo Mozzarella
250 γρ. Dirollo Emmental Light
Ντοματίνια
Βασιλικό
1. Ξεπλένουμε καλά την κινόα, την βράζουμε σύμφωνα με οδηγίες και μέτα την σουρώνουμε.
2. Ανακατεύουμε τα υλικά της βάσης και μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί 26 εκατοστών.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 200ο C.
4. Βγάζουμε την βάση από τον φούρνο και προσθέτουμε την mozzarella, το emmental light και τα ντοματίνια κομμένα στην μέση.
5. Ψήνουμε την πίτσα μέχρι να λιώσει το τυρί.
6. Σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.