SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 517 θερμίδες

    Τώρα μόνο 414

    Μανιταρόσουπα με Dirollo Cottage και σκορδάτα κρουτόν

    • 6 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 517 θερμίδες

    Τώρα μόνο 414

    Μανιταρόσουπα με Dirollo Cottage και σκορδάτα κρουτόν

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 517 θερμίδες

    Τώρα μόνο 414

Μανιταρόσουπα με Dirollo Cottage και σκορδάτα κρουτόν

ΥΛΙΚΑ

225 γρ. Dirollo Cottage Cheese 2,2% λιπαρά

1 κουτ. σούπας βούτυρο

4 κουτ. σούπας Dirollo Classic 14% λιπαρά τριμμένο

100 ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

500 γρ. μανιτάρια

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ

1 λίτρο ζωμό κότας σπιτικό ή από κύβο

μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Για τα κρουτόν:

6 φέτες ψωμί για τοστ

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

λίγη σκόνη σκόρδου

λίγη ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ζεσταίνετε σε βαθιά κατσαρόλα το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα μανιτάρια, πασπαλίζετε με το κορν φλάουρ και σοτάρετε για 5 λεπτά ακόμη.

2. Ρίχνετε τον καυτό ζωμό της κότας και βράζετε τη σούπα για 20 λεπτά.

3. Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα κρουτόν: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C και κόβετε το ψωμί σε μπουκίτσες. Τις απλώνετε σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος, ραντίζετε με ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδου και ρίγανη και τα ψήνετε στο ζεστό φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

4. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο Dirollo Classic και πολτοποιείτε τη σούπα επιτόπου με ραβδομπλέντερ.

5. Ξαναβάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά, προσθέτετε το γάλα εβαπορέ και δίνετε στη σούπα μια τελευταία βράση. Σβήνετε τη φωτιά και αλατοπιπερώνετε τη σούπα.

6. Σερβίρετε τη σούπα σε μπολ ή βαθιά πιάτα, προσθέτοντας στο καθένα από μια κουταλιά Dirollo Cottage Cheese, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μερικά κρουτόν.

  • Αν δεν έχετε ραβδομπλέντερ πολτοποιήστε τη σούπα στο μπλέντερ μεταφέροντάς την σε 2 ή περισσότερες δόσεις.
  • Μια σούπα που αποτελεί ένα πλήρες και θρεπτικό πιάτο. Ο συνδυασμός των μανιταριών με το Dirollo Cottage Cheese ενισχύει την περιεκτικότητα του πιάτου σε ασβέστιο, συστατικό πολύτιμο για την καλή υγεία των οστών και του νευρικού συστήματος

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.