2 φλιτζάνια τσαγιού Dirollo Mix
4 μεγάλες πίτες για σουβλάκι
2 ντομάτες
Γαλοπούλα καπνιστή σε καρεδάκια
λίγη πιπεριά πράσινη σε κυβάκια
1 μικρή κονσέρβα μανιταριών στραγγισμένη
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200oC. Τρίβετε την ντομάτα στον τρίφτη
2. Αλείφετε τις πίτες με το μείγμα της ντομάτας και απλώνετε πάνω τους τα κομματάκια της γαλοπούλας. Πασπαλίζετε με το Dirollo Mix και σκορπίζετε πάνω του κυβάκια πιπεριάς και λίγα μανιτάρια.
3. Ψήνετε τις πίτες στον προθερμασμένο φούρνο για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί, και τις σερβίρετε αμέσως ζεστές.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.