Το σωστό ψήσιμο ψαριού θέλει την τέχνη του. Σύμφωνα με τον γνωστό Αμερικανό σεφ Bobby Flay, το ψάρι συνεχίζει να “μαγειρεύεται” κατά 5-10 βαθμούς, ακόμη και όταν το έχεις βγάλει από τη φωτιά. Για να μην στεγνώσει τελείως λοιπόν, το βγάζουμε λίγο νωρίτερα. Καλό θα ήταν επίσης, σερβίροντας το ψάρι στο πιάτο, να χρησιμοποιούμε σπάτουλα ή τσιμπίδα και όχι πιρούνι, γιατί “τσιμπώντας” το ψάρι χάνουμε τους χυμούς του. Έχοντας αυτά κατά νου χρησιμοποίησέ τα στην πράξη, Πέστροφα Ψητή με Dirollo Cottage!