Σύμφωνα με το γνωστό Σεφ street food, Tilesh Chudasama, σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να μαγειρεύουμε έξτρα ποσότητα φαγητού, ώστε να επαρκεί για όλη τη βδομάδα. Επίσης, καλό θα ήταν να καθαρίζουμε τα σκεύη μας την ώρα που μαγειρεύουμε ώστε να αποφεύγουμε τις ενοχλητικές «στίβες» ή την ξεραμένη τροφή πάνω τους. Μετά από αυτές τις τόσο χρήσιμες συμβουλές δοκίμασε ένα αγαπημένο σουφλέ με σπανάκι και Dirollo Cottage, γιατί η μαγειρική πάνω από όλα είναι γεύση!