125 gr. μπισκότα Digestive
75 gr. βούτυρο
600 gr. Adoro τυρί κρέμα
60 gr. ζάχαρη άχνη
200 ml. κρέμα γάλακτος
8 φύλλα ζελατίνης
Γλυκό του κουταλιού νεράντζι
1. Πολτοποιούμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο, το οποίο έχουμε λιώσει.
2. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο μιας φόρμας με έλασμα και στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου.
3. Αφήνουμε την φόρμα στο ψυγείο και ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού.
4. Βάζουμε την ζελατίνη σε ένα μπωλ με παγωμένο νερό να μαλακώσει.
5. Ζεσταίνουμε 50 ml. από την κρέμα γάλακτος να πάρει μια καλή βράση και προσθέτουμε την ζελατίνη, ανακατεύουμε μέχει να ομογενοποιηθεί.
6. Στο μίξερ χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το Dirollo Spread και τέλος την ζελατίνη.
7. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.