SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 311 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

    Αραβική πίτα με λαχανικά, Dirollo Kαπνιστό και σος ταχινιού

    • 4 μερίδες
    • 15 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 311 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

    Αραβική πίτα με λαχανικά, Dirollo Kαπνιστό και σος ταχινιού

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 311 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

Αραβική πίτα με λαχανικά, Dirollo Kαπνιστό και σος ταχινιού

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. τυρί Dirollo Καπνιστό 14% λιπαρά

4 αραβικές πίτες

1 φλιτζάνι λάχανο λευκό ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο

2 φλιτζάνια μαρούλι ψιλοκομμένο

1 καρότο μέτριο ξυσμένο στον τρίφτη

½ πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη σε μπαστούνια

2 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένο

Για τη σως:

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

3 κουτ. σούπας ταχίνι

½ κουτ. γλυκού μέλι

1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

1/3 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C και ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά σας.

2. Απλώνετε τις πίτες σε ένα ταψάκι. Τις πασπαλίζετε με το τριμμένο καπνιστό Dirollo και τις βάζετε στο δυνατό φούρνο ίσα να ζεσταθούν και να λιώσει ελαφρά το τυρί.

3. Στο μεταξύ αναμιγνύετε σε ένα μπολ το λευκό και το κόκκινο λάχανο, το καρότο, το μαρούλι, την κόκκινη πιπεριά και το σέλινο και αλατίζετε τρίβοντας και πιέζοντας τα λαχανικά να μειωθεί λίγο ο όγκος τους.

4. Ετοιμάζετε και τη σως αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της σε ένα μπολ και βγάζετε τις πίτες από το φούρνο. Μοιράζετε τη σαλάτα πάνω στις πίτες, προσθέτετε τη σως ταχινιού και τις τυλίγετε σε ρολά, στερεώνοντάς τις με αλουμινόχαρτο.

5. Σερβίρετε αμέσως

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.