SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 402 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

    Τάρτα με Μπρόκολο και Dirollo Emmental Light

    • 10 μερίδες
    • 50 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 402 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

    Τάρτα με Μπρόκολο και Dirollo Emmental Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 402 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

Τάρτα με Μπρόκολο και Dirollo Emmental Light

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας

200 gr. μπρόκολο

400 gr. Dirollo Emmental Light

180 gr. μπέικον

150 ml. φρέσκο γάλα

1 σκελίδα σκόρδο

Ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια ταρτιέρα και την τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση.

2. Κόβουμε το μπέικον σε κύβους και κόβουμε το μπρόκολο για μπουκετάκια.

3. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι, σωτάρουμε μπέικον μέχρι να ψηθεί, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα μπουκετάκια του μπρόκολου, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά πριν χρησιμοποιήσουμε την γέμιση.

4. Προσθέτουμε στην γέμιση αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο Dirollo Emmental Light και το γάλα.

5. Ρίχνουμε το μείγμα στην ταρτιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 λεπτά.

  • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μπέικον με ένα πιο ελαφρύ αλλαντικό.
  • Μπορούμε να ετοιμάσουμε την τάρτα νωρίτερα και να την ψήσουμε όταν θέλουμε να την σερβίρουμε.
  • Το τυρί αποτελεί βασική πηγή ασβεστίου, συστατικό πολύτιμο για την καλή υγεία της οστικής σου μάζας. Η παρουσία του μπρόκολου, λαχανικό πλούσιο σε βιταμίνη C, θα ενισχύσει την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος.